دبیرکل بنیاد ملی عفاف و حجاب گفت: عدهای هنجار شکن در جامعه به مقوله حجاب بیتوجهی میکنند. هدف این عده قلیل تضعیف ارزشهای دینی مردم است، آنان در مقابل اعتقادات مردم ایستادهاند و میخواهند فرهنگ بی حجابی را در جامعه ترویج کنند.
به نقل از ستاد خبری همایش طلایهداران حجاب و عفاف حجت الاسلام محمد حسن اختری اظهار داشت: اکثریت مردم ایران معتقدند حجاب امری ضروری است چرا که عفاف و حجاب را تکلیف دینی خود و عاملی برای تقویت ایمان میدانند و در این هدف مقدس با هم مشترک هستند.
وی افزود: عدهای هنجار شکن در جامعه به مقوله حجاب بیتوجهی میکنند، این عده قلیل که مأمور هستند تا ناهنجاری در زمینه عفاف و حجاب را گسترش دهند با استفاده از روشهای مختلف که مهمترین آنها تضعیف ارزشهای دینی مردم است، در مقابل اعتقادات مردم ایستادهاند و میخواهند فرهنگ بی حجابی را در جامعه ترویج کنند.
دبیر کل بنیاد ملی عفاف و حجاب با اشاره به عدم آگاهی برخی افراد جامعه از مقوله عفاف و حجاب خاطر نشان کرد: با وجود اعتقادات ارزشمند در میان همه مردم ایران و پایبندی به آن اما عدم آگاهی برخی افراد از مقوله حجاب به عنوان یکی از ضروریات دین اسلام، موجب شده تا گروههای هنجارشکن و غرضورز بتوانند بر این افراد به صورت هدفمند تاثیر گذاشته و باعث توسعه بدحجابی در جامعه شوند.
حجت الاسلام اختری فرهنگسازی و بالا بردن آگاهی مردم را یکی از اقدامات موثر برای مقابله با هنجارشکنان برشمرد و تصریح کرد: امروز وظیفه همه ما بالا بردن آگاهی مردم است، در حال حاضر کسانی هستند که در مناطق مختلف با اندیشههای خاص حضور دارند که مروج بدحجابی و درصدد توسعه آن هستند.
وی گفت: بر این اساس باید در گام اول علل گرایش مردم را به این انحرافها بیابیم و در ادامه به راهکارهایی برای درمان جامعه بپردازیم تا بتوانیم در آگاهی دادن به مردم و فرهنگسازی مقوله عفاف و حجاب در جامعه سربلند باشیم.
یکی دیگر از نامهای کربلا «کور بابل» بوده است و معنای آن به زبان عربی یعنی مجموعهای از روستاهای بابلی. بسیاری از پژوهشگران معتقدند که کربلا به سان مادر بسیاری از روستاهایی بود که در حد فاصل شام و فرات قرار داشتهاند و نیز مادر تمدنهای بینالنهرین بوده که مرکز عبادت در آن زمان نیز تلقی میشد.
این سرزمین به دلیل موقعیت آب و هوایی و حاصلخیز بودن خاکش شاهد بسیاری از اقوام مختلف در طول تاریخ بوده است که ازجمله آنان می توان به کلدانیها، تنوخیین و لخمیین و مناذره اشاره کرد.
نامهای قدیمی
کربلا نامهای متعددی در تاریخ داشته که از آن جمله میتوان به «الطف» اشاره کرد که به معنی «لطیفترین» است. این نام به این دلیل برای کربلا انتخاب شده که این سرزمین در حاشیه رودخانه علقمی که شعبهای از فرات بوده است، مستقر بود و آب کربلا نیز از این شعبه تامین میشد.
از دیگر نامهای ثبت شده کربلا در تاریخ، نینوا، شفیه، عقر، نواویس، عینالتمر و امالقری است. اما این سرزمین از زمانی شهرت تاریخی خود را به دست آورد که امام حسین(ع) و خاندان و صحابه وی در سال 61 هجری قمری مصادف با 680 میلادی در این سرزمین به شهادت رسیدند.
تاریخ بارگاه امام حسین(ع)
اولین علامت بارگاه امام حسین(ع) از سوی قبیله بنی اسد که در نزدیکی کربلا سکنی گزیده بودند بنا نهاده شد. آنها مراسمی خاص برای به خاک سپردن سید الشهدا(ع) برگزار کردند و علامتی بر قبر شریف وی گذاشتند که سایبانی کوچک بر قبر حضرتش بود. با بر سر کار آمدن مختار بن ابی عبیده ثقفی که حکومتش را به نام خونخواهی از قاتلان حسین(ع) در کوفه برقرار کرده بود، این بارگاه پیش از پیش مورد توجه قرار گرفت.
از آن به بعد شیعیان رهسپار زیارت قبر شریف امام حسین(ع) و اهل بیت و صحابه آن حضرت شدند و این قبر به قبلهگاهی برای شیعیان بخصوص در کوفه، مدائن و شهر بصره تبدیل شد و مختار در آن زمان بنایی در اطراف قبر شریف امام حسین(ع) ساخت و روستایی در آن منطقه تشکیل شد.
دشمنی خلفا و محبت مردم
حرم حسینی در طول تاریخ از یکسو همیشه مورد دشمنی خلفا و کژدینان و از طرف دیگر مورد علاقه مردم بوده است و در آغاز حکومت عباسیها، زمینه برای زیارت قبر شریف امام حسین(ع) از سوی مسلمانان فراهم شد و این روال ادامه داشت تا زمان هارونالرشید، پنجمین خلیفه عباسی که در سال 193 هجری قبر شریف امام حسین(ع) و تمامی خانههای اطراف آن را ویران کرد.
پس از هارونالرشید، بنایی دیگر بر آرامگاه امام سوم شیعیان ساخته شد که تا سال 233 هجری قمری یعنی به خلافت رسیدن متوکل عباسی بر جای ماند، اما متوکل عباسی پای خود را در همان مسیری گذاشت که هارونالرشید گذاشته بود و سیاست حکومت خود را، سیاست دشمنی با اهل بیت قرار داد. متوکل عباسی که عشق و محبت به حسین(ع) را ریشه در حب اهل بیت میدانست و طاقت دیدن افزایش زائران گسترده بارگاه امام حسین(ع) را نداشت، دستور منهدم ساختن قبر شریف امام حسین(ع) و تمامی خانههای اطراف آن را صادر کرد و زیارت امام حسین(ع) را ممنوع کرد.
متوکل عباسی تمام آن منطقه را زیر و رو کرد و سپس سراسر آن منطقه را پر از آب کرد. در تاریخ این واقعیت ثبت شده است که شخصی به نام «دیزج» که یهودیالاصل بود، مامور متوکل عباسی برای کشتن زائران امام حسین(ع) شده بود. این شخص ماموریت آن را داشت که هر زائری را که برای زیارت قبر امام حسین(ع) به آن مناطق پا میگذاشت، از دم تیغ بگذراند. بعد از آن که متوکل عباسی در سال 247 هجری به هلاکت رسید، بار دیگر بنای بسیار بزرگی بر مزار امام حسین(ع) ساخته شد به گونهای که این بنا آنقدر ارتفاع داشت که مردم از دور دست آن را تشخیص میدادند و برای زیارت به سوی آن رهسپار میشدند. از آن به بعد بسیاری از علویان توانستند خانههای خود را در نزدیکی قبر شریف امام حسین(ع) در کربلا بنا نهند که در راس آنان «ابراهیم المجاب بن محمد العابد بن الامام موسی بن جعفر(ع)» قرار داشت و او اولین علوی بود که در سرزمین کربلا سکنی گزید و این حادثه در سال 247 هجری اتفاق افتاد.
عشق ایرانیان
پس از تاسیس دولت آل بویه، عضدالدوله در سال 379 هجری قمری، ضریحی از عاج برای قبر شریف امام حسین(ع) ساخت و با بنا نهاده شدن بارگاهی جدید برای سیدالشهدا، بازارها و خانههای بیشتری در اطراف آن ساخته و شهر کربلا با دیوارهایی بزرگ احاطه شد. این شهر در زمان عضدالدوله بسیار پر رونق و از لحاظ دینی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ادبی به شهری بسیار مشهور تبدیل شد.
بعد از انقراض حکومت آل بویه، سلجوقیان بر سر کار آمدند که سیاست سلجوقیان نیز بر اهمیت گذاشتن نسبت به عتبات مقدسه قرار گرفت. در آن زمان سلطان ملک شاه سلجوقی و وزیر آن نظامالملک در سال 553 هجری قمری دیوارهای بنا نهاده شده و ساختمانهای حرم شریف امام حسین(ع) را بازسازی کردند و خلیفه «مفتفی» خود شخصا به زیارت قبر امام حسین(ع) رهسپار شد و پس از آن دیگر خلفا نیز از این سیاست تبعیت کردند و به زیارت حرم حسینی رهسپار میشدند، به طوری که خلیفه ناصرالدینالله و المستعصم و المستنصر نیز قبر شریف امام حسین(ع) را زیارت کردند. زمانی که شاه اسماعیل صفوی درسال 914 هجری بغداد را فتح کرد، خود شخصا برای زیارت قبر شریف امام حسین(ع) راهی کربلا شد و دستور داد که ضریحی از طلا برای قبر شریف امام حسین(ع) ساخته شود. او همچنین 12 چلچراغ طلا به قبر شریف امام حسین(ع) هدیه و دستور ساخت صندوقی از نقره خالص را برای بارگاه صادر کرد. وی همچنین بارگاه امام حسین(ع) را با فرشهای بسیار گرانقیمت آراست. شاه اسماعیل صفوی به مدت یک شب در حرم امام حسین(ع) اعتکاف کرد و پس از آن راهی زیارت قبر امام علی(ع) در نجف اشرف شد. در عهد قاجار، 3 بار گنبد امام حسین(ع) طلاکاری شد و آغامحمدخان، موسس قاجاریه در ایران خود شخصا در سال 1207 هجری گنبد امام حسین(ع) را طلاکاری کرد. فتحعلی شاه قاجار نیز به دلیل آن که طلای گنبد امام حسین(ع) سیاه شده بود، برای دومین بار مجددا به طلاکاری این گنبد اقدام کرد. در سال 1216 هجری کربلا و حرم امام حسین(ع) مورد هجوم وحشیانه گروهی از وهابیون به رهبری سعود ابن عبدالعزیز قرار گرفت. وی در روز عید غدیر این شهر را به محاصره درآورد و اکثر اهالی آن را چه آنانی که در بازار بودند و چه آنانی را که به خانههای خود پناه بردند، از دم تیغ گذراند. سعود ابن عبدالعزیز در آن زمان با بیش از 12 هزار سرباز وارد شهر کربلا شد و پس از کشتن بسیاری از ساکنان این شهر، صندوقهای قبر شریف امام حسین(ع) را که انبوهی از طلا و پول و اشیای گرانبهای هدیه شده بود، به تاراج برد. کربلا از زبان مورخان
جابربن عبدالله انصاری، چهل روز بعد از شهادت امام حسین (ع) روز اربعین وارد کربلا شد؛ در این سفر شخصیتی دانشمند و مفسری بزرگ به نام «سَعدبن جُناده» همراه جابر بودند.
پس از وارد شدن به کربلا در رود فُرات غسل کردند و به کنار مرقد مطهر امام حسین(ع) رفتند و آن حضرت را با زیارتی به نام زیارت اربعین زیارت کردند.
در زیارت اربعین همانند دیگر زیارتنامهها، عبادت، عرفان، ایثار و اطاعت، شهادت و رضایت را میتوان جستوجو کرد.روز اربعین روز زیارت امام حسین(ع) است.
جابربن عبدالله انصاری در آغاز زیارت اربعین با سلام و درودهایی که برآن حضرت میفرستد، امام حسین(ع) را به عنوان ولی و دوست خدا و پسر خاتم پیامبران حضرتمحمد(ص) معرفی میکند.
از مظلومیت و شهادت، ایثار و بخشش خون در راه خدا برای بیداری و رهایی ستمدیدگان، تفسیر اندیشههای پست شیطانی دشمنان امام حسین(ع)و اظهار نفرت از جنایتکارانی که دستشان به خون سیدالشهدا(ع) آلوده شد، از پاکی جسم و روح، وفاداری به پیمان الهی و وفاداری به شهیدان و به دنبال آنان حرکت کردن با امامحسین(ع) سخن میگوید.
به گزارش سرویس قاب نقره، در هفدهمین روز از ماه صفر و در حالیکه سه روز تا اربعین حسینی باقی مانده است کربلا شاهد حضور میلیونها زائر و شیفته خاندان عصمت و طهارت است و جمعیت زائران در خیابانها و به ویژه اطراف حرمین شریفین موج می زند.
حضور زائران حسینی حال و هوای خاصی به کربلا بخشیده به طوریکه حرکت را در خیابانها را مشکل کرده و تردد در خیابانها و بین الحرمین با سختی امکان پذیر است.
با ورود زائران حسینی به کربلا و ازدحام جمعیت صفوف نمازهای جماعت حرم حضرت امام حسین (ع) به خیابانهای اطراف کشیده شده و هر روز شاهد برپایی نماز پرشکوه جماعت در این مناطق هستیم.
برپایی خیمه های حسینی، توزیع انواع نذورات و تشکیل صفوف زائران برای دریافت نذورات ازدیگر صحنه هایی است که این روزها به وفور در کربلای معلی دیده می شود.
فشردگی جمعیت در مراکز بازرسی زائران توسط ماموران امنیتی، ازدحام جمعیت در داخل حرمین شریفین و غیرقابل دسترس شدن ضریح، فعالیت گسترده خادمان حرمین شریفین حضرت امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) ازدیگر نکاتی است که می توان در آستانه اربعین حسینی به آن اشاره کرد.
عکسها گوشه ای از این حضور گسترده در شب گذشته و بامداد امروز (چهارشنبه) در کربلا را نشان می دهد.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت دانشمند جوان، شهید احمدیروشن در حادثه تروریستی در تهران، این ترور بزدلانه را نشانهی به بنبست رسیدنِ استکبار جهانی به سردستگی آمریکا و صهیونیزم، در مقابله با ملت مصمّم و مؤمن و پیشروندهی ایران اسلامی دانستند.
سلام باهم دوست باشید اما دوستی بیش از حد رو... .اگه دوست داشتید میخام یه اتاق بزنم اسمشو(تجربه) میذارم دوست داشتید بیاید و عضو شید میخام اولیشو از شکستم بگم!!!!شما چی؟؟؟؟