پایگا بصیرت:در حالی که حدود یک سال به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم باقی مانده است، اظهارات، پیش بینی ها و تحلیل های چهره های سیاسی در این مورد سیر صعودی و در عین حال شکل عینی تر و شفاف تری به خود گرفته است و در برخی موارد از کلی گویی عبور کرده و به بیان مصداق ها و آرایش سیاسی رقابت های انتخابات ریاست جمهوری یازدهم معطوف شده است. در همین حال نجفی عضو هیئت موسس کارگزاران سه ضلعی محمد خاتمی، عبدا... نوری و موسوی خوئینی ها را برای مدیریت جریان اصلاح طلب در انتخابات ریاست جمهوری برشمرده است. محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین نیز در پیش بینی در مورد انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد که رقابت در این دوره 3 قطبی خواهد بود. حسین ا... کرم نیز تحلیل خود از آرایش سیاسی انتخابات ریاست جمهوری را بیان کرده است. در همین حال جواد آرین منش عضو شورای مرکزی حزب موتلفه بیان داشت که با توجه به تعدد کاندیداها احتمالا انتخابات 2 مرحله ای خواهد شد. مشروح این گزارش در پی می آید.
پیش بینی باهنر از سه قطبی بودن رقابت های انتخابات ریاست جمهوری
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با ارائه تحلیلی از نحوه حضور جریانات سیاسی در انتخابات آینده ریاست جمهوری پیش بینی کرد که رقابت ها در این انتخابات به صورت سه قطبی باشد. باهنر در گفت وگو با ایسنا افزود: اگر آن هایی که مراما اصلاح طلب هستند چارچوب اصلاح طلبی را درست تعریف کنند و مرز خود را با سران فتنه مشخص کنند می توانند در قانون اساسی و قوانین موضوع کشور فعالیت های سیاسی خود را ادامه دهند. این نماینده اصولگرای مجلس یادآور شد: در جریان اصولگرا نیز پیش از انتخابات یک سری بایدها و نبایدهایی برای اصولگرایی تعریف شد که در چارچوب آن جبهه متحد اصولگرایی فعال شدند و البته گروهی دیگر از دوستان تحت عنوان جبهه پایداری و گفتمان جدید وارد عرصه رقابت شدند و این رقابت ها تا درون مجلس و انتخابات هیئت رئیسه ادامه یافت. باهنر با بیان این که رقابت اصولگرایان در انتخاب رئیس مجلس نیز وجود داشت گفت: قطعا اگر دو جریان اصولگرا در انتخابات مجلس متحد می شدند و با هم کار می کردند نتایج بهتری به دست می آمد. باهنر ادامه داد که اکنون هم می توانیم اگر دوستان چهارچوب اصولگرایی را قبول داشته باشند فعالیت های انتخاباتی خود را شروع کنیم. وی با پیش بینی این که رقابت ها در انتخابات دوره بعدی ریاست جمهوری چند بعدی خواهد بود گفت: در حال حاضر گروه ها و افراد مختلفی در حال بررسی و مطالعه هستند و پیش بینی می شود ان شاءا... انتخابات پرشوری داشته باشیم. دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پایان تصریح کرد: با توجه به این که اصول گرایان در انتخابات مجلس نهم با دو گفتمان وارد شدند شاید قدری سخت باشد که این دو گروه بتوانند با هم برای انتخابات ریاست جمهوری به جمع بندی برسند اما می توانند رقابت سالمی داشته باشند و بنابراین به نظر می رسد رقابت ها در انتخابات آینده سه قطبی خواهد بود.
سالک: احتمال تغییرات ساختاری در جریان اصولگرا در انتخابات 92 وجود دارد
در همین راستا حجت الاسلام سالک سخنگوی جامعه روحانیت مبارز پیش بینی کرد که در انتخابات ریاست جمهوری آینده تحولاتی در ساختار تشکل های سیاسی کشور به وجود بیاید. به گزارش ایسنا، وی افزود: در انتخابات دوره نهم مجلس شاهد تحولات و اصلاحات و روی کار آمدن جوانان در جریان اصولگرا و جریانات دیگر بودیم، بر این اساس پیش بینی می شود که در انتخابات آینده ریاست جمهوری نیز این تحول در ساختار تشکل های سیاسی موجود در کشور به وجود بیاید، اما قضاوت در این باره قدری زود است و باید در این باره تامل کرد. این نماینده اصولگرای مجلس، درباره احتمال تغییرات ساختاری در جریان اصولگرا یادآور شد: ما باید با توجه به شرایط زمانی و مکانی به این مسئله دقت کنیم و به آنچه که شرایط فعلی ایجاب می کند، دست یابیم، البته این به معنای دست برداشتن از اصول نیست، قطعا باید روی اصول تاکید شود، اما تحولات باید متناسب با شرایط زمانی و مکانی مدنظر قرار گیرد، زیرا فضایی که به وجود می آید، گاهی به ما دیکته خواهد کرد که چطور باید حرکت کنیم. وی در پایان با اشاره به دریافت گزارشاتی مبنی بر تلاش اصلاح طلبان برای ورود به صحنه انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: اصلاح طلبان برای ورود به این صحنه باید از یکسری فیلترها عبور کنند، زیرا ماجرایی که آن ها در فتنه 88 به وجود آوردند، به این سادگی از ذهن مردم پاک نمی شود.
سیدرضا اکرمی: جامعه روحانیت هنوز وارد بحث انتخابات ریاست جمهوری نشده است
در همین حال سیدرضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز معتقد است زمان مطلوب برای ورود به بحث انتخابات ریاست جمهوری یکی-دوماه مانده به زمان ثبت نام کاندیداها برای این انتخابات است. به گزارش ایسنا حجت الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی در پاسخ به این پرسش که «جامعه روحانیت چه زمانی وارد بحث انتخابات خواهد شد»، گفت: در حال حاضر جامعه روحانیت وارد این موضوع نشده است و در زمان مناسبش در این ارتباط صحبت و تصمیم گیری می کند.
نجفی: خاتمی، نوری و موسوی خوئینی ها باید به توافق برسند
محمدعلی نجفی از بنیانگذاران حزب کارگزاران و رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولت اصلاحات در گفت وگو با فارس با بیان این که اصلاح طلبان در حال حاضر تشکیلات لازم را ندارد؛ اظهار داشت: اگر اصلاح طلبان بخواهند به عنوان یک جریان سیاسی در صحنه حضور داشته و کار خود را شروع کنند به یک اتاق فکر برای طراحی استراتژی های لازم و همین طور یک تشکیلات که بتوانند در آن چارچوب فعالیت سیاسی خود را دنبال کنند، نیاز دارند. وی با بیان این که جریان اصلاح طلب برای انتخابات ریاست جمهوری آینده هنوز هیچ بحثی به صورت جدی نداشته است، درباره محوریت اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت: بنده نظرم این است سه عنصر اصلی در جریان اصلاح طلب یعنی خاتمی، نوری و موسوی خوئینی ها که هر کدام نمایندگی یک یا چند گروه اصلاح طلب را برعهده دارند باید با یکدیگر به توافق برسند و مدیریت و رهبری این کار را در دوره بعد به عهده بگیرند. وی افزود که این سه نفر هر کدام سخنگوی جریان های اصلاح طلب می باشند و در صورت توافق مسائل حل می شود.
ا... کرم: رقابت بین چهره های شناخته شده و ناشناخته خواهد بود
در همین راستا حسین ا... کرم رئیس شورای هماهنگی حزب ا... در گفت وگویی با خبرگزاری فارس در پاسخ به ارزیابی آرایش گروه های سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت: با توجه به این که ضرورت ایجاب می کند دو جریان اصلاح طلب و اصولگرا در جهت جذب مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده به صورت فعال وارد عمل شوند انتظار می رود که انتخابات سال 92 به مانند 88 دارای یک فضای پرشور باشد. وی با اشاره به این که به طور حتم جریان اصولگرایی در انتخابات آینده چارچوب های متفاوتی خواهد داشت افزود: «این جریان که در درون خود به دو بخش نزدیک به فتنه و نزدیک به انحراف تقسیم می شود به طور حتم برنامه های متفاوت و جدا از هم برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده خواهند داشت و به صورت مستقل فعالیت های خود را دنبال خواهند کرد.»ا... کرم در پاسخ به این که امکان دارد افراد ناشناس وارد صحنه انتخابات شوند نیز گفت: بر این باورم که در انتخابات آینده رقابت میان چهره های شناخته شده و ناشناخته خواهد بود از این رو ما به طور حتم شاهد خواهیم بود که چهره های ناشناسی نیز وارد عرصه انتخابات می شوند ولی باز باید منتظر ماند تا جریانات سیاسی مواضع خود را برای انتخابات آینده مشخص کنند تا در این باره اظهارنظر کرد.
آرین منش: با توجه به تعدد کاندیداها، انتخابات احتمالا دومرحله ای خواهد بود
در همین حال به گزارش مهر، محمدجواد آرین منش عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، تشکیل حزب فراگیر را نیاز انتخابات ریاست جمهوری دانست و گفت: نتیجه عدم وجود احزاب فراگیر و بزرگ ظهور فردی بی صلاحیت و بدون پشتوانه سیاسی در انتخابات می شود که در برابر کسی پاسخگو نیست. وی با اشاره بر ضرورت شکل گیری احزاب فراگیر در جامعه گفت: از میان احزاب موجود در کشور موتلفه اسلامی یک حزب فراگیر ملی است. وی همچنین در مورد نامزد مستقل حزب موتلفه گفت: مطالعات و بررسی ها در بخش های مطالعاتی آغاز شده و در مورد مصادیق هنوز تمرکزی صورت نگرفته است. وی در ادامه با بیان این که انتخابات ریاست جمهوری دومرحله ای خواهد بود، تصریح کرد: پیش بینی ام این است که با توجه به تعدد کاندیداها، انتخابات دومرحله ای خواهد بود؛ مگر آن که یک تمرکز و هماهنگی قاطعی بین نیروهای اصولگرا اتفاق بیفتد. اما چشم انداز چنین چیزی را نشان نمی دهد.
ترقی: دعوت جامعه اسلامی مهندسین از اصلاح طلبان یک حرکت تاکتیکی است
درهمین حال، حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت وگو با انوار، خبرنگار خراسان، در این باره که حزب موتلفه چه واکنشی به تصمیم جامعه اسلامی مهندسین برای تشکیل حزب فراگیر دارد، تاکید کرد: با توجه به این که حزب موتلفه اسلامی از ویژگی های لازم یک حزب فراگیر برخوردار است نیاز به عضویت در حزب فراگیر مطرح شده از سوی جامعه اسلامی مهندسین ندارد، اما تشکل های صنفی مثل جامعه مهندسین، فرهنگیان، دانشجویان، اصناف و اساتید که بیشتر انجمن های صنفی هستند اگر بخواهند به صورت فراگیر و حزبی عمل کنند لازمه اش این است که ساختار خود را تغییر داده و از یک انجمن صنفی به یک حزب فراگیر تبدیل شوند. وی افزود: آن چه که از سوی جامعه اسلامی مهندسین مطرح شده این دیدگاه است که تشکل صنفی خود را به یک تشکل غیرصنفی فراگیر تبدیل کنند. از سوی دیگر فراگیری که مطرح شده به مفهوم فراگیری که تمام اصول گرایان را در بر بگیرد، نیست. ترقی درباره دعوت از اصلاح طلبان معتدل از سوی جامعه اسلامی مهندسین اظهار داشت: این دعوت بیش از آن که یک کارکرد حزبی داشته باشد، بیشتر شبیه تاکتیک انتخاباتی است. وی در ادامه، گفت: در این ارتباط در رسانه ها تعابیری با عنوان یارگیری اصول گرایان از اصلاح طلبان معتدل آمده بود که چون این استراتژی مصوبی در جریان اصول گرایان نیست این تعابیر واقعی نیست.
مقام معظم رهبری روز یکشنبه در دیدار جمعی از محققان، پژوهشگران، متخصصان و نوآوران در عرصه علم و فناوری و نیز مسئولان شرکتهای دانشبنیان و پارکهای علم و فناوری، علم را سرمایهای جوشان و تمامنشدنی برای کشور دانستند و با اشاره به نقش اقتصاد مبتنی بر دانش و علم در ارتقای هویت ملی، قدرت سیاسی و استقلال کشور تاکید کردند: ایران، امروز در یک مقطع ماندگار تاریخی و حساس قرار دارد که شناخت صحیح مسؤولیتها و ایفای آنها قطعا ملت ایران را به افقهای نویدبخش و آرمانهای موردنظر خواهد رساند.حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای افزودند: کشور در حال پیشرفت است و هیچ بنبست و مشکل برطرفنشدنی در حرکت رو به جلوی ملت ایران وجود ندارد.حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای با اشاره به برخی فشارهای سیاسی، اقتصادی و تبلیغاتی در مسیر حرکت کشور به سمت آرمانها و اهداف والا خاطرنشان کردند: ملت ایران مصمم است با همت و اراده خود را به نقطه مورد نظر برساند.
مقام معظم رهبری رشد اقتصادی حقیقی را در گرو تولید ثروت از طریق دانش و علم دانستند و خاطرنشان کردند: اگر شرکتهای دانشبنیان جدی گرفته شوند و از توسعه کمی و کیفی آنها حمایت شود، به واسطه ثروتآفرینی از طریق علم، اقتصاد کشور به شکوفایی حقیقی خواهد رسید.
ایشان تاکید کردند: ملت ایران در وسط میدان است و مشکلات و فشارها کوچکتر از تصمیم، اراده و آرمانهای این ملت است. رهبر انقلاب اسلامی عرصه کنونی را میدانی شوقآفرین و در عین حال همراه با زحمت دانستند و افزودند: عرصه امروز ایران اسلامی همچون میدان مسابقات ورزشی است که با وجود خستگی و دلهره، اما حضور در آن میدان شوقآفرین است و ورزشکاران با انگیزه و شوق فراوان پا به عرصه آن میگذارند. حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای یکی از راههای عبور از مقطع حساس و سرنوشتساز کنونی را جدی گرفتن اقتصاد مقاومتی خواندند و تاکید کردند: اقتصاد مقاومتی یک شعار نیست، بلکه یک واقعیتی است که باید محقق شود. ایشان افزودند: یکی از بهترین مظاهر و مؤثرترین مولفههای اقتصاد مقاومتی، شرکتهای دانشبنیان است که میتوانند اقتصاد مقاومتی را پایدارتر کنند.رهبر انقلاب اسلامی رشد اقتصادی حقیقی را در گرو تولید ثروت از طریق دانش و علم دانستند و خاطرنشان کردند: اگر شرکتهای دانشبنیان جدی گرفته شوند و از توسعه کمی و کیفی آنها حمایت شود، به واسطه ثروتآفرینی از طریق علم، اقتصاد کشور به شکوفایی حقیقی خواهد رسید.حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای تولید ثروت از طریق منابع تمامشدنی همچون نفت را خودفریبی خواندند و افزودند: خامفروشی دامی است که میراث سالهای متمادی قبل از انقلاب است و متاسفانه کشور گرفتار آن شده است و باید تلاش شود که ملت ایران از این تله نجات پیدا کند.ایشان رسیدن به باور و موقعیت بستن اختیاری در چاههای نفت و توقف خامفروشی مواد خام و معدنی را بسیار مهم ارزیابی و تاکید کردند: رسیدن به این شرایط با تکیه بر علم و از طریق شرکتهای دانشبنیان امکانپذیر است.رهبر انقلاب اسلامی اقدامات انجامگرفته در معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان را دلگرمکننده خواندند و افزودند: برخی نقاط ضعف و مشکلات نیز وجود دارد که باید شناسایی و سریعاً برطرف شوند.حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای با اشاره به مطالب ارائهشده از جانب محققان و نوآوران، سیستمهای سنتی و قدیمی اعتبارسنجی از طرف بانکها و مؤسسات پولی و نبود بیمههای خاص به منظور حمایت از خطرپذیری شرکتهای دانشبنیان را از جمله ضعفها برشمردند و خاطرنشان کردند: دستگاههای دولتی باید با رصد اختراعات و شناسایی نخبگان فکری و حمایت از آنها، زمینه ایجاد شرکتهای دانشبنیان جدید را به وجود آورند.
ایشان با اشاره به سرمایهگذاری برخی کشورهای خارجی برای شناسایی و جذب استعدادهای داخلی، لزوم جلوگیری از این پدیده را از طریق منطقی و ایجاد مشوقها و حمایتهای لازم خاطرنشان کردند و افزودند: یکی از مسائلی که در زمینه شرکتهای دانشبنیان وجود دارد، اجرایی نشدن قانون حمایت از این شرکتها است که آییننامه اجرایی آن باید هرچه زودتر ابلاغ شود.تشکیل بانک اطلاعات برای شناسایی تواناییهای علمی کشور و همچنین کاستیها، گسترش عرصه فعالیت شرکتهای دانشبنیان، و تقویت بخش خصوصی در شرکتهای دانشبنیان از نکات دیگری بود که رهبر انقلاب اسلامی به آنها اشاره کردند.حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای پایهگذاری اقتصاد کشور بر تولید ثروت از طریق شرکتهای دانشبنیان را زمینهساز رسیدن به قدرت واقعی اقتصادی و همچنین تقویت روحیه خودباوری، خوداتکایی و هویت ملی و در نهایت قدرت سیاسی دانستند و خاطرنشان کردند: باید با ایجاد زمینههای لازم و هموار کردن مسیر، نخبگان و زبدگان و اهل علم و صاحبان سرمایه را به تشکیل شرکتهای دانشبنیان تشویق کرد. ایشان افزودند: باید افق بالاتر از تشکیل20 هزار شرکت دانشبنیان که در برنامه پنجم پیشبینی شده است، مدنظر قرار گیرد.در آغاز این دیدار، 10 نفر از محققان و متخصصان و نوآوران عرصه علم و فناوری و مسؤولان و فعالان شرکتهای دانشبنیان به بیان دیدگاههای خود درباره شرکتهای دانشبنیان، حوزه علم و فناوری و برخی مسائل مربوط به آنها پرداختند. در این دیدار همچنین دکتر سلطانخواه، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با ارائه گزارشی از فعالیتهای این معاونت درباره حمایت از شرکتهای دانشبنیان با تاکید بر اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی به منابع تجدیدناپذیر، به تمرکز بر به نتیجه رساندن پژوهشها، ارائه فناوری به جامعه، تجاریسازی و افزایش سطح رفاه عمومی، به عنوان راهبردهای علمی و فناوری کشور در دهه چهارم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: لایحه حمایت از شرکتهای دانشبنیان به تصویب نهایی رسیده و نخستین جلسه شورای ملی نوآوری و شکوفایی نیز بهتازگی برگزار شده است.
وی با بیان اینکه دولت خود را موظف به حمایتهای مالی، ایجاد تسهیلات کسب و کار، فراهم آوردن بازار داخلی و منطقهای و تدارک تسهیلات غیرپولی اعم از بیمه و مالیات در حمایت از شرکتهای دانشبنیان میداند، افزود: تولیدات این شرکتها صرفا در تولید محصولات با فناوریهای پیشرفته خلاصه نمیشود، بلکه فعالیت شرکتها به منظور ارتقای کیفی و رقابتپذیری بیشتر و جاری کردن دانش و فناوری در صنایع سطح پایین و مرتبط با زندگی روزمره مردم نیز توسعه یافته است.معاون علمی و فناوری رئیسجمهور از ساخت 2 دستگاه ابررایانه و 15 رادیوداروی موثر در درمان بیماریهای صعبالعلاج و برخی تولیدات دارویی دیگر به عنوان بخشی از فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان یاد کرد و ادامه داد: تولیدات شرکتهای دانشبنیان رشد روزافزونی دارد، به طوری که در سال 90 به 840 میلیون دلار رسیده و پیشبینی میشود تا پایان برنامه پنجم توسعه کشور این عدد به 4 میلیارد دلار برسد.
|
|||||
|
مدیریت شبکه فارسی 1 با دقت و وسواس خاصی برنامه های خود را انتخاب می کند و آنچنان محتوای این سریالها برایشان مهم است که و به طور شتابزده و با دوبله ای نازل اما با سرعت در اختیار بینندگان فارسی زبان قرار می دهد. نگاهی به این سریال ها به خوبی نشان می دهد که تمام آنها در پرداختن به موضوعات ذیل مشترکند و به نظر می رسد قرار است در فارسی 1 به هیچ موضوعی غیر از این پرداخته نشود:
- ترویج خانواده های بی سامان و لجام گسیخته در مقابل ساختار سنتی خانواده
- ترویج و عادی جلوه دادن خیانت زن به همسرر و البته شوهر به زن
- بی اهمیت جلوه دادن احترام به والدین
- عادی جلوه دادن رابطه جنسی دختر و پسر قبل از ازدواج تا حد باردار شدن دختر خانواده
- هویت زدایی از مفهوم خانواده به عنوان کوچکترین واحد اجتماعی مستقل و مؤثر
- عادی جلوه دادن سقط جنین برای دختران قبل از ازدواج به عنوان راه حلی طبیعی برای رفع دلهره های احتمالی در روابط جنسی دختر و پسر
- تعصب زدایی از کانون خانواده و ترویج بی تفاوتی نسبت به حریم خانواده
- ترویج مفهوم زندگی با دیگران به جای ازدواج ( جالب است بدانیم این مفهوم سالهاست در برخی تولیدات روتین تلویزیونی خودمان هم تبلیغ می شود).
- ترویج فمینیسم و کم رنگ کردن نقش مرد در جامعه در حد کسی که تنها جهت رفع نیازهای جنسی زن خلق شده است!
- مخدوش نمودن رابطه فرزندان پسر و دختر در خانواده
- افزایش تأثیر پذیری جنسی و خشونت در جوانان و نوجوانان بخصوص از طریق پخش موزیک ویدئوهای خاص
- پی ریزی و ایجاد آمادگی ذهنی تفکر شیطان پرستی در نوجوانان و جوانان
کانون خانواده از مهمترین پایه های جامعه در کشورهای اسلامی و به خصوص ایران عزیزمان است و به خوبی مشخص است که گردانندگان این شبکه بر اهمیت این پایگاه مقدس در جامعه اسلامی واقفند و با مورد هجوم قرار دادن آن برنامه دراز مدتی را در ذهن طراحی نموده اند.
منبع: وبلاگ غرب میمیرد.
آموزش انواعخلاف در سریالرمضانی
به گزارش جام نیوز به نقل از خبرگزاری فارس:
امسال افطارمان با طعمی عجیب از زندگی انسانی همراه شده است، هنگامی که اندکی پس از سخنان حضرت آیتالله مکارم شیرازی، به تماشای مجموعه تلویزیونی «خداحافظ بچه» مینشینیم. مجموعهای که وجه غالب پرداختش، آزاردهنده است تا لذتبخش و صفادهنده ذهنها به فاصله اندکی از صرف افطار.
داستان بسیار سادهای از بچهدار شدن، بچه خواستن و پررنگ بودن این احساس پدر و مادر بودن. اما این حس در میانه وضعیت اجتماعی و جسمی یک زوج گرفتار آمده تا در بستر آن، رفتارهایی عمدتاً نادرست و بدآموز را به تماشا بنشینیم و باورهایی را خدشهدار ببینیم.
پدری که توبه کرده و در این داستان، توبه او را در سیستم اداری، نمیپذیرند و خیلی ساده این باور را که طی سی سال اخیر زندانهای ما دانشگاه آدمسازی بودهاند و هرکس از آنجا خارج شده، در اجتماع پذیرفته شده است، میشکنند.
این باور نخست این مجموعه که، یا این ادعا واقعیت ندارد یا جامعه عوض شده است.
یا تلاشها و کشمکشهایی که قسمت به قسمت این مجموعه دیدهایم و 30 دقیقه از 38 دقیقه هر شب را آموزش همه گونه خلاف را دیدیم و 8 دقیقه را با تیتراژ، ناکام ماندن این نگرش خلاف.
این وسط ماندهایم در میانه این همه تلاش سازندگان و دستاندرکاران سیما، بحث معنوی روایت و آموزههای دینی کجاست؟ آیا آنها را در ترم پاییزه خواهیم داشت؟ خیلی بحثهای ریز در این داستان بیان میشود از جمله اینکه چه نکنیم که در ذهن نوزادمان جا نگیرد و آموزه سنین بالاترش نشود و اصطلاحا «العلم فیالصغر کالنقش فیالحجر» را مراعات میکنیم و آموزههای دینی دیگر را. اما همه اینها به سادگی نقض میشود و البته قبح و زشتی این همه کار خلاف را هم از بین میبریم تا اصطلاحا بچهدار شویم. بدون اینکه بیندیشیم، این گونه که نشان دادیم بچه که جای خود دارد، بزرگترها را نیز به مهمانی خدا نبردهایم چون همه چیز را برایشان مباح کردهایم صرفا برای پرداختن به معضلی که طی سالیان اخیر در اجتماع ما به مدد رسانهها پررنگ دیده میشود و آن ناباروری است، در حالی که برایش بسیاری راهحل دیده شده است.
ناگفتههایی از رویارویی سپاه با آمریکا
مستند «تقابل» روز چهارشنبه ساعت 16:50 از شبکه یک سیما به روی آنتن میرود.
بنا بر این گزارش، این برنامه با حضور سردار فدوی فرمانده نیروی دریایی و سردار حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه ضبط شده است.
مستند «تقابل» با بررسی تاریخچه حضور آمریکا در منطقه، اسکورت نفتکشهای عراقی و کویتی و نیز درگیری مستقیم با نیروی دریایی سپاه و ارتش، شکستهای جدی امریکا و چرایی پنهانکاری سران سیاسی و نظامی غرب از بازگویی جزئیات درگیریها، همراه با تصاویری کمتر دیده شده و یا دیده نشده میگوید.
تقابل در گروه تلویزیونی سپاه تهیه شده و عوامل آن عبارتند از: تهیهکننده: حسین ساختمانیان، نویسنده و کارگردان: داود مرادیان، مجری طرح: بشیر ادهمی و مدیر تصویربرداری: حسن سلیمانی میگونی.
چند درصد زوجهای جوان ایرانی ناباروند؟
به گزارش جام نیوز به نقل از فرارو
دبیر انجمن علمی تخصصی باروری و ناباروری ایران با عنوان این مطلب که 13 تا 18 درصد زوجهای جوان کشور دچار نازایی هستند.وی با اعلام اینکه 50 درصد از علل ناباروری مربوط به مردان و نیمی مربوط به زنان است، افزود: بنابراین اگر در کشور هر سال یک میلیون ازدواج صورت بگیرد، 15 درصد زوج ها از مشکل نازایی رنج می برند.
نایب رئیس شورای عالی نظام پزشکی کشور در ادامه با اشاره به پیشرفتهای علم پزشکی برای درمان نازایی، گفت: روش های پیشرفته دارویی و جراحی باعث شده تا بسیاری از زوج های جوان نابارور بتوانند بچه دار شوند.
دبیر انجمن علمی تخصصی باروری و ناباروری ایران با اشاره به برنامه دولت برای افزایش جمعیت کشور، گفت: حال که دولت علاقمند به افزایش جمعیت است، ابتدا به فکر افرادی باشد که مشکل باروری دارند اما توان مالی برای پرداخت هزینه های درمان ندارند.
نوروزی با تاکید بر پوشش بیمه ای داروها و جراحی های پیشرفته برای درمان نازایی در کشور، افزود: اگر این هزینه ها توسط بیمه ها پوشش داده شود، علاقمندی زوجین برای بچه دار شدن بیشتر خواهد شد.
وی گفت: در حال حاضر هیچ کدام از خدمات دارویی و جراحی پیشرفته برای درمان نازایی در کشور تحت پوشش بیمه نیست. تنها هزینه خدماتی مثل سونوگرافی و برخی آزمایشها را بیمه ها پرداخت می کنند.
شهید مطهری بیهود- شهید روشن کلات |
شهیدارژنگی الف- شهید بروجردی الف |
شهید عباسیان دیسفان- شهید ارژنگی ب |
چهارشنبه 11/5/91 |
شهید چمران زیبد- شهید چراغچی ب |
شهید چراغچی الف- سیدالشهداء گوهردشت |
شهید بروجردی ب- شهید عباسی استاد |
چمعه 13/5/91 |
شهید مطهری بیهود- شهید ارژنگی ب |
شهید بروجردی الف- شهید روشن کلات |
شهید ارژنگی الف-شهید عباسیان دیسفان |
یکشنبه 15/5/91 |
شهید بروجردی ب- شهیدچمران زیبد |
سیدالشهداءگوهردشت- شهید چراغچی ب |
شهید عباسی استاد-شهید چراغچی الف |
چهارشنیه 18/5/91 |
شهید ارژنگی الف-شهید مطهری بیهود |
شهید روشن کلات-شهید ارژنگی ب |
شهید بروجردی الف-شهیدعباسیان دیسفان |
جمعه 20/5/91 |
سیدالشهداءگوهردشت- شهید بروجردی ب |
شهید عباسی استاد-شهید چمران زیبد |
شهید روشن کلات-شهید عباسیان دیسفان |
یکشنبه 22/5/91 |
آیتالله مجتهدی با بیان اینکه به واسطه دعای امام حسین(ع) بلا از شهر تهران دور شد، ابراز داشت: سیل و زلزله لشکر خدا هستند و برای جلوگیری از آنها نباید گناه کرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اقتصاد مقاومتی، مدل اقتصادی پیامبر اکرم(ص)برای غلبه برای چالشها در صدر اسلام بود و مقام معظم رهبری نیز این مدل اقتصادی را برای پیشبرد اهداف انقلاب و غلبه بر چالشها مطرح فرمودند.
حجتالاسلام محمد رجایی نماینده مردم گناباد و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره وضعیت اقتصادی کشور، گفت: در شرایط کنونی، نمیتوان مشکلات اقتصادی و تورم محسوس در کشور را نفی کرد چرا که متاسفانه همزمان با ماه مبارک رمضان شاهد افزایش قیمت برخی مواد غدایی هستیم لذا حضرت آقا این مشکلات را به شرایط یک کوهنورد تشبیه کردند که برخی چالشها را در مقابل دارد اما مسیر او صعودی است.
وی با بیان اینکه ما باید با پافشاری بر اصول خود اجازه ندهیم برخی مشکلات کوچک مانع اهداف عالی انقلاب اسلامی شود، تصریح کرد: تعبیری زیبایی که حضرت آقا مطرح فرمودند دال بر این موضوع است که باید با نگاه بر آینده که همان فتحقله است بر چالشها غلبه کنیم.
عضو هیئت علمی موسسه آموزشِیو پژوهشی امام خمینی(ره) با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری نگاه امیدوارانه به آینده کشور و انقلاب دارند و همه باید از این نوع نگاه تبعیت کنیم، خاطرنشان کرد: مسئولان باید توجه داشته باشند که ضمن اهمیت و توجه جدی به حل مشکلات اقتصادی مردم، آنها را تا حدی جدی تلقی نکنند که تصور شود چالشهای کوچک بر اهداف ما غلبه پیدا کرده است.
رجایی با بیان اینکه در مقابله به چالشهای دشمن، دستاوردهای قابل تحسینی کسب کردهایم، گفت: در مسیر فتحقلهها مسیرهای خوبی را طی کرده و دستاوردهای بزرگی کسب کردهایم که باید ضمن توجه به مشکلات قدردان دستاورهای انقلاب باشیم.
نماینده مردم گناباد در مجلس در پاسخ به سؤالی درباره فلسفه اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی، مدل اقتصادی پیامبر اکرم(ص)برای غلبه برای چالشها در صدر اسلام بود و مقام معظم رهبری نیز در تبعیت از مدل اقتصادی پیامبر اسلام، اقتصاد مقاومتی را برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و غلبه بر چالشها مطرح فرمودند گرچه نباید فراموش کرد که وضعیت کنونی ما به هیچ عنوان قابل قیاس با دوران پیامبر نیست بلکه در برای مقابله با چالشها چنین مدلی توصیه شده است.
وی با بیان اینکه در اقتصاد مقاومتی، رفاه به عنوان اصل در نظر گرفته نمیشود، اظهارداشت: طبق مدلی که حضرت آقا توصیه فرمودند، لازم است که برخی مشکلات اقتصادی تا هنگام برطرف شدن آن، تحمل شود.