عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اقتصاد مقاومتی، مدل اقتصادی پیامبر اکرم(ص)برای غلبه برای چالشها در صدر اسلام بود و مقام معظم رهبری نیز این مدل اقتصادی را برای پیشبرد اهداف انقلاب و غلبه بر چالشها مطرح فرمودند.
حجتالاسلام محمد رجایی نماینده مردم گناباد و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره وضعیت اقتصادی کشور، گفت: در شرایط کنونی، نمیتوان مشکلات اقتصادی و تورم محسوس در کشور را نفی کرد چرا که متاسفانه همزمان با ماه مبارک رمضان شاهد افزایش قیمت برخی مواد غدایی هستیم لذا حضرت آقا این مشکلات را به شرایط یک کوهنورد تشبیه کردند که برخی چالشها را در مقابل دارد اما مسیر او صعودی است.
وی با بیان اینکه ما باید با پافشاری بر اصول خود اجازه ندهیم برخی مشکلات کوچک مانع اهداف عالی انقلاب اسلامی شود، تصریح کرد: تعبیری زیبایی که حضرت آقا مطرح فرمودند دال بر این موضوع است که باید با نگاه بر آینده که همان فتحقله است بر چالشها غلبه کنیم.
عضو هیئت علمی موسسه آموزشِیو پژوهشی امام خمینی(ره) با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری نگاه امیدوارانه به آینده کشور و انقلاب دارند و همه باید از این نوع نگاه تبعیت کنیم، خاطرنشان کرد: مسئولان باید توجه داشته باشند که ضمن اهمیت و توجه جدی به حل مشکلات اقتصادی مردم، آنها را تا حدی جدی تلقی نکنند که تصور شود چالشهای کوچک بر اهداف ما غلبه پیدا کرده است.
رجایی با بیان اینکه در مقابله به چالشهای دشمن، دستاوردهای قابل تحسینی کسب کردهایم، گفت: در مسیر فتحقلهها مسیرهای خوبی را طی کرده و دستاوردهای بزرگی کسب کردهایم که باید ضمن توجه به مشکلات قدردان دستاورهای انقلاب باشیم.
نماینده مردم گناباد در مجلس در پاسخ به سؤالی درباره فلسفه اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی، مدل اقتصادی پیامبر اکرم(ص)برای غلبه برای چالشها در صدر اسلام بود و مقام معظم رهبری نیز در تبعیت از مدل اقتصادی پیامبر اسلام، اقتصاد مقاومتی را برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و غلبه بر چالشها مطرح فرمودند گرچه نباید فراموش کرد که وضعیت کنونی ما به هیچ عنوان قابل قیاس با دوران پیامبر نیست بلکه در برای مقابله با چالشها چنین مدلی توصیه شده است.
وی با بیان اینکه در اقتصاد مقاومتی، رفاه به عنوان اصل در نظر گرفته نمیشود، اظهارداشت: طبق مدلی که حضرت آقا توصیه فرمودند، لازم است که برخی مشکلات اقتصادی تا هنگام برطرف شدن آن، تحمل شود.